Vakanties

met beeldhouwen

Een week lang heerlijk ontspannen in een prachtige omgeving en werken aan je eigen beeld, hoe heerlijk is dat! Dat is de reden dat ik ben gestart met beeldhouwvakanties. Deze weken staan in het teken van ontspannen, inspannen, gezelligheid en culinair genieten. Aan het einde van de week ga je met je eigen prachtige beeld naar huis! 

BEELDHOUWEN

in Frankrijk

In een prachtige omgeving in de Lot in Frankrijk organiseer ik twee keer per jaar een beeldhouwvakantie. Deze week is voor zowel beginners als gevorderden. Na een dag beeldhouwen kunnen degenen die interesse hebben een uurtje yogales krijgen van Ria. Zij en haar man Joop, die gedurende de week voor werkelijk heerlijke eten zorgt, zijn de eigenaren van ‘Le Petit Chateau’. Natuurlijk kun je ook ontspannen bij het zwembad of een van de leuke dorpjes in de omgeving bezoeken. Kortom, een heerlijke week die helemaal is verzorgd en in het teken staat van ontspannen en inspannen.

DATA
> 22 t/m 29 mei 2021
> 11 t/m 18 september 2021

PRIJS: € 850,00
> inclusief ontbijt, lunch, diner
> exclusief reis
> op basis van een tweepersoonskamer

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Of wil je meer informatie?

BEELDHOUWEN

in Drenthe

In eigen land gaan we naar het spiksplinternieuwe ‘Bij de Boefjes’ in Drenthe. Een stijlvol en luxueus ingericht groepsverblijf in een prachtige omgeving. Het ligt net buiten het Drentse Zuidvelde, vlak bij het Fochtelöerveen en Veenhuizen (bekend van het Pauperparadijs). Een gebied met een rijke historie en prachtige natuur. Een perfecte plek om heerlijk ontspannen te beeldhouwen.

DATA
> 16 t/m 23 juli 2021

PRIJS: € 875,00
> inclusief ontbijt, lunch, diner
> exclusief reis
> op basis van een tweepersoonskamer met eigen douche en toilet (eenpersoonskamer is mogelijk tegen een toeslag)

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Of wil je meer informatie?