Vakanties

met beeldhouwen

Een week lang heerlijk ontspannen in een prachtige omgeving en werken aan je eigen beeld, hoe heerlijk is dat! Dat is de reden dat ik ben gestart met beeldhouwvakanties. Deze weken staan in het teken van ontspannen, inspannen, gezelligheid en culinair genieten. Aan het einde van de week ga je met je eigen prachtige beeld naar huis! 

BEELDHOUWEN

in Frankrijk (2023)

De buitenkant van de locatie van de beeldhouwvakantie in Frankrijk

In een prachtige omgeving in de Lot in Frankrijk organiseer ik twee keer per jaar een beeldhouwvakantie. Deze week is voor zowel beginners als gevorderden. Na een dag beeldhouwen kunnen degenen die interesse hebben een uurtje yogales krijgen van Ria. Zij en haar man Joop, die gedurende de week voor werkelijk heerlijke eten zorgt, zijn de eigenaren van ‘Le Petit Chateau’. Natuurlijk kun je ook ontspannen bij het zwembad of een van de leuke dorpjes in de omgeving bezoeken. Kortom, een heerlijke week die helemaal is verzorgd en in het teken staat van ontspannen en inspannen.

DATA
Laatste jaar op deze mooie plek!

> 9 t/m 16 september 2023

PRIJS: € 895,00
> inclusief ontbijt, lunch, diner
> exclusief reis en steen
> op basis van een tweepersoonskamer

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Of wil je meer informatie?

BEELDHOUWEN

in Frankrijk (2024)

In de prachtige omgeving van de Creuse in Frankrijk organiseer ik beeldhouwvakanties voor zowel beginners als gevorderden. Ga de uitdaging van steen naar beeld aan en laat je verwennen door de gastvrijheid van gastvrouw Karin en gastheer IJsbrand. Naast beeldhouwen is er een heerlijk zwembad en een hottub om in te ontspannen. En voor de avonden een mooie kampvuurplaats. Aan het einde van de week ga je met een prachtig beeld naar huis. Een paar weken voor vertrek maken we een afspraak om stenen uit te zoeken voor deze week. En leren we elkaar alvast een beetje kennen.

DATA
> 25 mei t/m 1 juni 2024
> 7 t/m 14 september 2024

PRIJS: € 925,00
> inclusief ontbijt, lunch, diner
> exclusief reis en steen
> op basis van een eigen kamer

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Of wil je meer informatie?