Over

Atelier Beeldspraak

Maak kennis met…

 

Ik ben Marja Vessies – Nijman en sinds 2008 het gezicht achter Atelier Beeldspraak. Mijn passie en enthousiasme voor beeldhouwen wil ik tijdens lessen en workshops in het atelier overbrengen op de cursisten. Want buiten dat het leuk en ontspannend is om te doen, brengt beeldhouwen nog zoveel meer. We zitten vaak in ons denken en hebben moeite om ons gevoel tot uitdrukking te brengen. Beeldhouwen is hiervoor een perfecte manier. Tijd voor jezelf en even een stap terug doen, helemaal in deze hectische tijden.

 

Waar komt mijn passie vandaan?

In 2004 ben ik in aanraking gekomen met beeldhouwen door een braderie. Vriendinnen hebben hier een beeldhouwlerares ontmoet en waren direct enthousiast. Op basis hiervan heb ik besloten om ook een week mee te gaan op beeldhouwvakantie. Dus een steen gekocht en in het diepe gesprongen. Zo bijzonder, vanaf het allereerste moment was ik verkocht en was voor mij duidelijk ‘dit ga ik vaker doen’.

Zo ben ik het gestart in de schuur van mijn schoonvader, die inmiddels omgebouwd is tot atelier. In het begin met een groep vaste beeldhouwers maar inmiddels is dit steeds verder uitgebreid met lessen en workshops voor iedereen die interesse heeft. Van beginners tot meer gevorderden. Sinds een aantal jaren ben ik ook zelf gestart met beeldhouwvakanties. Een week beeldhouwen in een prachtige omgeving voor zowel beginners als gevorderden. Een unieke ervaring!

Dit is ook Marja

Ik ben getrouwd, heb een dochter en twee zonen en ben trotse oma van twee kleinkinderen. Geboren en getogen in Heemskerk, daar zit dan ook Atelier Beeldspraak.

Mijn hele leven heb ik al interesse in de gezondheid van zowel mensen als dieren. Na mijn werk als dierenartsassistente en tandartsassistente ben ik na verschillende opleidingen en trainingen mijn praktijk in energetische geneeskunde gestart. Een perfecte combinatie met Atelier Beeldspraak.

Wil je meer weten of heb je vragen over de mogelijkheden?