Maak kennis met Atelier Beeldspraak

29 november 2020

Ja, ja, het is zover! Atelier Beeldspraak heeft een nieuwe website. Een site waarop je alle informatie, data, mogelijkheden, foto’s van beelden en nieuwtjes kunt vinden. Via deze blogpagina houden we je op de hoogte van al het nieuws rondom Atelier Beeldspraak. Maar wat is Atelier Beeldspraak en waarvoor kun je er terecht? Dat lees je in dit eerste blog.

Wat is Atelier Beeldspraak

Beeldspraak is een atelier in Heemskerk waar sinds 2008 gewerkt wordt aan beelden uit steen. Ik, Marja Vessies, geef er lessen en workshops beeldhouwen aan iedereen die interesse heeft. Zowel met als zonder ervaring. Verder is het ook de plek waar een vaste groep vrouwen komt beeldhouwen en elkaar adviseert en inspireert. In de zomer heerlijk buiten in de tuin en in de winter binnen in het atelier.

Waarvoor kun je bij Atelier Beeldspraak terecht?
Workshops

Meerdere keren per jaar geef ik samen met Jeanine Vermeulen een 2-daagse workshop beeldhouwen met open inschrijving. Iedereen die interesse heeft in beeldhouwen kan zich aanmelden, met en zonder ervaring. Met een groep van maximaal 8 personen ga je aan de slag met een reis van steen naar beeld.

Leerzaam maar ook zeker gezellig. We zorgen natuurlijk ook voor hapjes, drankjes en een heerlijke lunch en op de laatste dag tijdens de kleine expositie voor een borrel. Meer informatie over deze workshop en de data vind je hier.

Heb je al een leuke groep vrienden, familie of collega’s? Geen enkel probleem. Neem dan contact op via info@atelier-beeldspraak.com, dan plannen we samen een geschikte datum voor een workshop

Lessen

Buiten de workshops geef ik ook wekelijks beeldhouwlessen op woensdagavond. Tijdens de lessen leer je meer over de techniek, materialen, type stenen en hoe je je gevoel tot uitdrukking kunt brengen in een beeld. De lessen zijn voor zowel ervaren als startende beeldhouwers. Wekelijks een moment voor jezelf om op een ontspannen en gezellige manier te werken aan je eigen beeld. Meer informatie over de lessen vind je hier.

Beeldhouwvakanties

Een week lang heerlijk ontspannen in een prachtige omgeving en werken aan je eigen beeld, hoe heerlijk is dat! Dat is de reden dat ik ben gestart met beeldhouwvakanties. Deze weken staan in het teken van ontspannen, inspannen, gezelligheid en culinair genieten. Aan het einde van de week ga je met je eigen prachtige beeld naar huis! Meer informatie over de beeldhouwvakanties, locaties en data vind je hier.

Kinderfeestjes

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes creatief bezig zijn, hakken, schuren, gezelligheid en ook nog met je eigen beeldje naar huis, dat zijn de kinderfeestjes van Atelier Beeldspraak! Natuurlijk met limonade, chips of taart. Meer informatie over de kinderfeestjes beeldhouwen vind je hier.

Lijkt het je ook leuk om te komen beeldhouwen?

Of heb je nog vragen?